X04 S40

Tiltrotator

Steelwrist tiltrotator za majhne bagre

Steelwrist majhni tiltrotatorji so razviti z osredotočenostjo na prilagodljivost, višino gradnje in nizko težo, kar je tako pomembno za kompaktne bagre. V tej težnostni razred pogosto izberejo neposredno pritrjeni tiltrotatorji. S strukturo iz litega jekla se teža lahko zmanjša, hkrati pa se moč maksimizira. Vse, kar potrebujete, da olajšate svoje delo. Ohišje gonila, spodnji in zgornji del v trdnem livanem jeklu, utrjene gredi in batni drogovi, kaseto za prijemalo, ki se lahko vgradi po želji, ter centralno mazanje kot možnost. Dostavljeno z nadzornimi sistemi, ki se prilegajo vašemu bagru, ne glede na to, ali potrebujete rešitev z dvema ali štirimi cevmi.

Opcije tiltrotatorja

Sistem upravljanja
Nadzorni sistemi XControl, če želite imeti popolno svobodo pri hkratnem izvajanju vseh funkcij ali sistem s štirimi cevmi s proporcionalnim krmiljenjem iz bagra. Obe vrsti krmilnih sistemov ustrezata prihajajočemu standardu ISO13031.
Centralno mazanje
Naši tiltrotatorji se lahko opremijo neposredno iz tovarne s centralnim mazanjem, ki se prilega vsem sistemom centralnega mazanja na trgu.