X06 HS03

Tiltrotator

Steelwrist tiltrotator za kompaktne bagre

Steelwrist majhni tiltrotatorji so razviti z osredotočenostjo na prilagodljivost, višino gradnje in nizko težo, kar je tako pomembno za kompaktne bagre. S spodnjim delom Lehnhoff je tiltrotator lahko neposredno pritrjen ali pa se uporablja s sistemom Lehnhoff na vrhu. S strukturo iz litega jekla se teža lahko zmanjša, hkrati pa se moč maksimizira. Vse, kar potrebujete, da olajšate svoje delo. Ohišje gonila, spodnji in zgornji del v trdnem livanem jeklu, utrjene gredi in batni drogovi, kaseto za prijemalo, ki se lahko vgradi po želji, ter centralno mazanje kot možnost. Dostavljeno z nadzornimi sistemi, ki se prilegajo vašemu bagerju, ne glede na to, ali potrebujete rešitev s dvema ali štirimi cevmi.

Opcije tiltrotatorja

Sistem upravljanja
XControl, če želite popolno svobodo za izvajanje vseh funkcij istočasno, ali sistem s štirimi cevmi z proporcionalnim nadzorom iz bagerja. Obe vrsti nadzornih sistemov izpolnjujeta prihajajoči standard ISO13031
Centralno mazanje
Naši tiltrotatorji se lahko opremijo neposredno iz tovarne s centralnim mazanjem, ki se prilega vsem sistemom centralnega mazanja na trgu.