X07 CW10

Tiltrotator

Optimiran tiltrotator za kompaktne stroje, ki uporabljajo S45/S50 priključke

Steelwrist majhni tiltrotatorji so razviti z osredotočenostjo na prilagodljivost, višino gradnje in nizko težo, kar je tako pomembno za kompaktne bagre. S spodnjim delom CW je tiltrotator vedno neposredno pritrjen. S strukturo iz litega jekla se teža lahko zmanjša, hkrati pa se moč maksimizira. Vse, kar potrebujete, da olajšate svoje delo. Ohišje gonila, spodnji in zgornji del v trdnem livanem jeklu, utrjene gredi in batni drogovi, kaseto za prijemalo, ki se lahko vgradi po želji, in centralno mazanje kot možnost. Dostavljeno z nadzornimi sistemi, ki se prilegajo vašemu bagerju, ne glede na to, ali potrebujete rešitev s dvema ali štirimi cevmi.

Opcije tiltrotatorja

Sistem upravljanja
Nadzorni sistemi XControl, če želite imeti popolno svobodo pri hkratnem izvajanju vseh funkcij ali sistem s štirimi cevmi s proporcionalnim krmiljenjem iz bagra. Obe vrsti krmilnih sistemov ustrezata prihajajočemu standardu ISO13031.
Centralno mazanje
Naše tiltrotatorje je mogoče neposredno v tovarni opremiti s centralnim mazanjem, ki ustreza vsem centralnim mazalnim sistemom na trgu.