X12 HS08

Tiltrotator

Tiltrotator za bagre in kombinirke med 6 in 12 ton

Tiltrotator Steelwrist je zasnovan za zagotavljanje moči in vzdržljivosti, kar je ključno za večje bagre. Z dobro premišljeno zasnovo se surova moč, natančnost in gladkost združijo pri vrtenju in nagibu. To olajša vaše delo in vam omogoča, da se prilagodite različnim zahtevnim nalogam. S spodnjim delom CW mora biti tiltrotator vedno konfiguriran z direktno nameščenim vrhom. Gonilo, spojka za priključitev in vrh tiltrotatorja so izdelani iz trdnega livanega jekla, utrjeni gredi in batni drogovi, ter centralno mazanje kot možnost. Dobavljen je z nadzornimi sistemi, ki se prilegajo vašemu bagerju, bodisi s konfiguracijo dveh cevi ali štirih cevi.

Opcije tiltrotatorja

Sistem upravljanja
Nadzorni sistemi XControl, če želite imeti popolno svobodo pri hkratnem izvajanju vseh funkcij ali sistem s štirimi cevmi s proporcionalnim krmiljenjem iz bagra. Obe vrsti krmilnih sistemov ustrezata prihajajočemu standardu ISO13031.
Centralno mazanje
Naše tiltrotatorje je mogoče neposredno v tovarni opremiti s centralnim mazanjem, ki ustreza vsem centralnim mazalnim sistemom na trgu.