X12 SQ50

Tiltrotator

Tiltrotator za bagre in kombinirke med 7 in 12 ton

Steelwrist tiltrotator je zasnovan za zagotavljanje moči in vzdržljivosti, kar je nujno za srednje velike in večje bagre. Naši tiltrotatorji imajo nizko višino gradnje, visok nagib nagiba in neprimerljivo razmerje med močjo in težo zaradi komponent iz litega jekla. Tiltrotator vam omogoča vrtenje orodja za 360 stopinj in nagibanje za 45 stopinj v vsako smer s prvovrstno natančnostjo in krmiljenjem. To olajša vaše delo in vam omogoča prilagodljivost za opravljanje različnih zahtevnih nalog. Priključek vključuje varnostno rešitev Front Pin Lock, mehansko zaklepanje sprednjega droga, ki znatno zmanjšuje tveganje nenamernega padca delovnega orodja.

SQ Tehnologija

Steelwrist SQ samodejni sistem priklopa
Steelwrist SQ je visokozmogljiva tehnologija samodejnega priključevanja olja, ki se uporablja v hitrih spojih in tiltrotatorjih na bagrih za priklapljanje hidravličnih delovnih orodij. Operater lahko priklaplja in odklaplja delovna orodja, ne da bi zapustil kabino.
Steelwrist SQ izdelki so skladni s standardom Open-S
Vsi izdelki Steelwrist SQ sledijo globalnemu industrijskemu standardu Open-S za samodejne spojke za bagre. To pomeni, da je sistem SQ zasnovan tako, da se lahko povezuje z drugimi blagovnimi znamkami, ki sledijo standardu Open-S.