X14 S50

Tiltrotator

Tiltrotator za bagre s spojko S50

Steelwrist tiltrotator je zasnovan za zagotavljanje moči in vzdržljivosti, ki sta ključni za srednje velike in večje bagre. Naši tiltrotatorji imajo nizko višino gradnje, visok nagib in neprimerljivo razmerje med močjo in težo zaradi komponent iz litega jekla. Tiltrotator vam omogoča vrtenje orodja za 360 stopinj in nagibanje za 45 stopinj v vsako smer s prvovrstno natančnostjo in krmiljenjem. To olajša vaše delo in vam omogoča prilagodljivost za opravljanje različnih zahtevnih nalog. Priključek vključuje varnostno rešitev Front Pin Lock, mehansko zaklepanje sprednjega droga, ki znatno zmanjšuje tveganje nenamernega padca delovnega orodja. Možno je nadgraditi iz S na SQ v kasnejši fazi, tudi če to ni bilo naročeno na začetku. Steelwrist SQ je visokozmogljiva tehnologija samodejnega priključevanja olja, ki se uporablja v hitrih spojih in tiltrotatorjih na bagrih za priklapljanje hidravličnih delovnih orodij.

Opcije tiltrotatorja

Sistem upravljanja
Steelwrist dobavlja dva tipa nadzornih sistemov za tiltrotatorje. Quantum je napreden nadzorni sistem, kjer so ergonomija, enostavna namestitev, učinkovitost porabe goriva, oddaljena podpora in samodejno prepoznavanje orodja pomembni deli sistema. Štiricevni proporcionalni nadzor stroja pa je bolj osnovni sistem.
Centralno mazanje
Naše tiltrotatorje je mogoče neposredno v tovarni opremiti s centralnim mazanjem, ki ustreza vsem centralnim mazalnim sistemom na trgu.