X26 CW30

Tiltrotator

Tiltrotator za bagre med 18 in 26 ton

“Steelwrist tiltrotator je zasnovan za zagotavljanje moči in vzdržljivosti, ki sta ključni za večje bagre. Z dobro premišljeno zasnovo se surova moč, natančnost in gladkost združijo pri vrtenju in nagibu. To olajša vaše delo in vam omogoča prilagodljivost za opravljanje različnih zahtevnih nalog. S spodnjim delom CW mora biti tiltrotator vedno konfiguriran z neposredno nameščenim vrhom. Gonilo, spojka za priključitev in vrh tiltrotatorja so izdelani iz trdnega livanega jekla, z utrjenimi gredmi in batnimi drogovi, ter z možnostjo centralnega mazanja. Dobavljen je z nadzornimi sistemi, ki se prilegajo vašemu bagerju, bodisi s konfiguracijo dveh cevi ali štirih cevi.

TIltrotator opcije

Sistem upravljanja
XControl, če želite popolno svobodo za izvajanje vseh funkcij istočasno, ali sistem s štirimi cevmi z proporcionalnim nadzorom iz bagerja. Obe vrsti nadzornih sistemov izpolnjujeta prihajajoči standard ISO13031
Centralno mazanje
Naši tiltrotatorji se lahko opremijo neposredno iz tovarne s centralnim mazanjem, ki se prilega vsem sistemom centralnega mazanja na trgu.