Volvo EC380E HR

Velika zmogljivost

Volvo stremi k proizvodnji vrhunskih strojev za rušenje. Izdelana posebej za potrebe te zahtevne naloge, Volvo bager za rušenje z visokim dosegom EC380EHR je opremljen z robustnimi komponentami in zmogljivim motorjem, ki zagotavlja, da lahko nadaljujete z delovno izmeno tudi po izmeni operaterja. Ta stroj je idealen partner za zagotavljanje zmogljivosti tudi v najtežjih projektih rušenja.

Lastnosti in prednosti

Volvo patentirana modularna roka

Za boljšo produktivnost sta bila struktura in hidravlični sistem stroja optimizirana za uporabo težjih priključkov, kar vam daje večjo vrednost za vaš denar. Največja višina zatiča je bila povečana za razširitev vašega delovnega območja in povečanje produktivnosti.

Namensko izdelan rušilni bager

Stroji za rušenje z visokim dosegom, ki jih je zasnoval Volvo, se proizvajajo v vodilnih proizvodnih obratih podjetja Volvo in jih v celoti podpira Volvova globalna mreža servisov in rezervnih delov – kar povečuje čas obratovanja strojev.

Teža orodja in višina priklopa

Hidravlični modularni spoj uporablja hidravlični zaporni mehanizem za sprostitev kopaške opreme in prehod iz velikega dosega v konfiguracijo rovokopača.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: