Volvo EC350E

35 ton odličnosti

35-tonski stroj, EC350E je nov bagri velikega razreda za Volvo in popoln partner za splošne gradbene namene. Stroj je opremljen z najnovejšo inženirsko odličnostjo – vključno z motorjem D8M Volvo, elektro-hidravličnim krmilnim sistemom, prilagodljivimi nastavitvami, tehnologijo zmanjševanja odbojev in sistemom za pomoč pri kopanju – naprava je zasnovana tako, da zagotavlja izjemno raven udobja, varnosti, vsestranskosti, učinkovitosti in produktivnosti.

Lastnosti in prednosti

Izdelan z namenom

Predstavljamo Volvo EC350E, pravi 35-tonski stroj. Bager  novega velikostnega razreda ima najnovejšo inženirsko odličnost, vključno z motorjem D8M in elektro-hidravličnim krmilnim sistemom. EC350E je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno vsestranskost, učinkovitost in produktivnost, zaradi česar je idealen partner za splošne gradbene projekte.

Volvo motor

Operaterji lahko delujejo udobno in nadzorovano zaradi številnih funkcij, namenjenih povečanju učinkovitosti operaterja. Prilagodljive nastavitve, aplikacije Dig Assist in najboljša kabina na trgu skupaj pomagajo operaterjem doseči optimalne rezultate in donosno delovanje.

Enostavno servisiranje

V EC350E ohranite čas delovanja in zmanjšate stroške vzdrževanja. Zmanjšane zahteve po vzdrževanju in enostavno vzdrževanje zagotavljajo, da vaša naprava ostane dlje časa produktivna. Izčrpen nabor storitev Uptime dodatno pomaga zmanjšati čas izpadov.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: