Volvo ECR355E

kratek zadek za tesna opravila

Zanašajte se na kratki zadek ECR355E, ki ponuja trdno stabilnost, večjo dvižno zmogljivost in silo kopanja, dokazano vzdržljivost in večjo vodljivost. Dostopajte do tesnih delovnih mest zahvaljujoč dolgemu seznamu standardnih funkcij, ki so pametno zasnovane za zagotavljanje učinkovitega in dolgotrajnega delovanja.

Lastnosti in prednosti

Kratek zadek

Uporabite ECR355E s popolnim zaupanjem. Težak a kratek zadek zagotavlja neomajno stabilnost in vam omogoča, da kar najbolje izkoristite moč. Trdna zasnova vsebuje natančno nameščene komponente za optimalno ravnovesje, kot tudi neobvezno rezilo za buldožer, s katerim lahko bager izravnate pri delu na neravnih tleh.

Dvignite več, kopajte več

Kopajte in obremenjujte več kot prej z ECR355E, ki ga poganja napredna elektro-hidravlična tehnologija. Ta stroj nudi znatno povečanje dvižne zmogljivosti in kopalne sile, zato je idealen za polaganje cevovodov, namestitev jarkov in komunalna dela. Z ECR355E trdo delo še nikoli ni bilo tako enostavno.

Pripravljen na delo

ECR355E je zgrajen na uveljavljeni platformi E-serije, vključuje vso preizkušeno Volvovo tehnologijo, ki jo pričakujete od bagra s kratkim zadkom, ter številne nadgradnje. Oblikovno vzdržljiv ECR355E je bil podvržen obsežnim preizkusom, da je zagotovil najvišje standarde produktivnosti in brezhibne uporabe stroja.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: