Volvo EC550E

Visoka produktivnost

EC550E zagotavlja visoko raven vzdržljivosti in zmogljivosti, ki se pogosteje pričakujeta od 60-ton težkega stroja, zaradi česar je odlična izbira za težke izkope, množično izkopavanje in pripravo velikega območja. Ponaša se z izjemnim udobjem za operaterja, izjemnimi stopnjami delovanja, novo generacijo elektrohidravlike, 20-odstotnim povečanjem produktivnosti in 25-odstotnim izboljšanjem izkoristka goriva – ta stroj dviguje lestvico za to, kar lahko doseže 50-tonski stroj.

Lastnosti in prednosti

Nov razred

Predstavljamo vam EC550E, pravi 50-tonski stroj in nov bager velikosti za Volvo. Izjemne ravni moči in produktivnosti omogočajo, da je ta bager na gosenicah popoln partner za težke izkope, množično izkopavanje in pripravo velikega terena.

Manj stroškov

Zmanjšajte stroške in povečajte dobiček v modelu EC550E. Funkcije, vključno z novim elektrohidravličnim sistemom s tehnologijo neodvisnih merilnih ventilov, priključki Volvo in usposabljanjem upravljavcev, prispevajo k neprimerljivi stopnji učinkovitosti, ki jo zagotavlja ta 50-tonski bager na gosenicah.

Enostaven nadzor

Zmanjšane zahteve po vzdrževanju, trpežna zasnova in izjemna zanesljivost pomenijo, da lahko na EC550E vedno računate, da vam dostavi optimalne rezultate v vsaki izmeni.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: