Volvo EC60E

Opravite več

Ves dan, cel dan delajte udobno in naredite več. Novi in izboljšani bager goseničar EC60E ima večjo zasnovo kabine za udobno in produktivnejše operatersko okolje.

Lastnosti in prednosti

Večja moč

Z EC60E se vzpenjajte hitreje, gladko zasukajte, močneje kopljete in hitreje nalagajte. Izboljšana vlečna sila, sila nihanja in dvižna zmogljivost vam omogoča hitre rezultate. Ta vsestranski in zmogljiv stroj je lahko prilagojen za vsako delo in je primeren za široko paleto aplikacij.

Večja kabina

Nova in izboljšana EC60E ima večjo zasnovo kabine za udobno in produktivnejše operatersko okolje. Izboljšana ergonomija in sodoben LCD zaslon vam omogočata popoln nadzor pri vseh operacijah. Dodanih je veliko prostorov za shranjevanje osebnih stvari.

Enostavno vzdrževanje

EC60E je zasnovan in izdelan za povečanje vaše donosnosti in nadaljnje delo. Da bi zmanjšali vaše tekoče stroške, ponuja odličen dostop do storitev, priročno vzdrževanje in Volvo samodejno zaustavitev motorja. Ta trpežen in zanesljiv stroj z boljšo učinkovitostjo porabe goriva kot prejšnja serija strojev zagotavlja nižje stroške in povečuje čas obratovanja.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: