Volvo ECR25D

Majhen a močan

Kompaktni bager Volvo ECR25D je bil zasnovan z upoštevanjem mobilnosti in zmogljivosti. Z vrsto inovacij, zasnovanih za lahek prevoz, boste imeli koristi od idealne transportne teže in integriranega transportnega sistema z žlicami. Dosežite več z Volvom.

Lastnosti in prednosti

ECR25D je bil zasnovan z upoštevanjem mobilnosti in zmogljivosti. Z vrsto inovacij, zasnovanih za lahek prevoz, boste imeli koristi od idealne transportne teže in integriranega transportnega sistema z žlicami. Ta močan bager s kratkim zadkom se ponaša z močnimi dvižnimi sposobnostmi.

Tiltrotator

ECR25D je izdelan za vas in je vodilni v industriji. Optimizirajte zmogljivost stroja, produktivnost in vsestranskost z naborom trajnih priključkov in rešitvami za stranke, prilagojenih vašemu delu. Tako kot vaš ECR25D, je tudi okoli vas zgrajena naša edinstvena globalna mreža za podporo kupcem. Zaščitite svoj dobiček z dolgoročnim partnerstvom in izkoristite vrsto storitev z originalnimi deli Volvo, ki jih zagotavljajo strastni ljudje.

Enostavno servisiranje

Široko se odpirajoč  pokrov motorja omogoča enostaven dostop do vseh dnevnih servisnih točk, minimalni 50-urni interval na vseh mazalnih mestih pa prihrani dragocen čas in denar. Na hitro preverite hidravlično olje s patentiranim hidravličnim filtrom Volvo s prozornim ohišjem, ki preprečuje nenačrtovane izpade.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: