Volvo ECR58

Komfort in zmogljivost

ECR58 generacije F je bil strokovno zasnovan tako, da zagotavlja izjemno raven udobja operaterja in zagotavlja zmogljivosti, ki se ujemajo. Vrhunska stabilnost, sila razbijanja, sila raztrganja in dvižne zmogljivosti povzročajo hiter čas cikla, tudi če opravljate najtežje naloge. Zelo prilagodljive pomožne hidravlične nastavitve podpirajo hitre in enostavne spremembe pritrditve, kar vam pomaga doseči vrhunske rezultate v širokem spektru aplikacij.

Lastnosti in prednosti

Izbira operaterjev

Nova 6-tonska generacija F ECR58 je bila strokovno zasnovana z mislijo na operaterja. Z neprimerljivim udobjem lahko operaterji delajo bolj učinkovito in z manj utrujenosti. Kompaktni bager dopolnjuje paleta Volvo storitev, ki vas podpirajo skozi celotno življenjsko dobo stroja, vključno s spremljanjem strojev, servisiranjem in podporo trgovcem.

Večopravilnost

S svojim širokim naborom ujemajočih se priključkov lahko izkoristite ves potencial svojega bagra s kratkim zadkom se lotite različnih aplikacij. Povečajte svojo vsestranskost in izkusite nove ravni produktivnosti pri številnih nalogah.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: