Volvo ECR88D

vedno prilagodljiv

Ne glede na to, ali delate na področju gradnje cest, komunalnih storitev, urejanja okolice ali katere koli druge aplikacije, vam bo mini bager ECR88D Volvo omogočil dostop do več delovnih mest in vam omogočil varno delo bližje oviram. Ta stroj z močno protiutežjo in močnim podvozjem zagotavlja vrhunsko stabilnost.

Lastnosti in prednosti

Učinkovit

Najsodobnejši hidravlični sistem Volvo se popolnoma ujema z Volvo motorjem in komponentami – zagotavlja visoko zmogljivost in izboljšano učinkovitost porabe goriva. Hidravlični sistem je zasnovan za hiter odziv in nemoteno delovanje.

Izbira operaterjev

Pri Volvu vemo, da se operaterji, ko jim je udobno, manj utrujajo in delujejo bolj produktivno. Zato vrhunska kabina, zasnovana v Volvu, zagotavlja vrhunsko vidljivost, varno in prostorno delovno okolje ter enostaven dostop do kontrol. Stopite naprej in se prepričajte.

Enostaven nadzor

Ne glede na to, ali delate v gradnji cest, komunalnih storitvah, urejanju okolice ali kateri koli drugi aplikaciji, vam bo ECR88D omogočil dostop do več delovnih mest, kjer boste lahko varno delali bližje oviram. Ta stroj z močno protiutežjo in močnim podvozjem zagotavlja vrhunsko stabilnost. Z enostavnim dostopom do servisnih mest boste uživali v  lahkotnosti vzdrževanja.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: