Volvo EW60E

lahkotnost upravljanja

Ves dan, vsak dan delajte udobno in naredite več. Novi in ​​izboljšani bager na kolesih EW60E ima večjo zasnovo kabine za udobno in produktivnejše operatersko okolje. Kabina zagotavlja vrhunsko udobje za povečanje vaše učinkovitosti in zmanjšanje utrujenosti za natančno delovanje.

Lastnosti in prednosti

Nadgrajena moč

Dajte spodbudo svojemu delovnemu mestu in dosegajte hitre rezultate. Velika moč in učinkovito hlajenje zagotavljata optimizirano delovanje v vseh podnebjih. Za vrhunsko kombinacijo moči in zmogljivosti motor Stage V pomaga pri premagovanju zahtevnih pogojev.

Lahkotno upravljanje

Nadzirajte svojo napravo z minimalnim naporom, da boste v krajšem času naredili več. Tipkovnica združuje vse krmilne elemente na desni strani, 7-palčni barvni LCD zaslon prikazuje vse informacije o stroju za dostop do funkcij prek svojih enostavnih menijev. Preko bližnjic lahko operater neposredno doda vnaprej nastavljene funkcije za večje udobje. Nova in izboljšana proporcionalna kontrolna palica zagotavlja boljši oprijem, se popolnoma prilega palcu in olajša nadzor.

Enostavno vzdrževanje

EW60E je zasnovan in izdelan za povečanje vaše donosnosti in nadaljnje delo. Da bi zmanjšali vaše tekoče stroške, ponuja odličen dostop do storitev, priročno vzdrževanje in Volvovo samodejno zaustavitev motorja. Ta trpežen in zanesljiv stroj z boljšo učinkovitostjo porabe goriva kot prejšnja serija strojev zagotavlja nižje stroške in povečuje čas obratovanja.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: