Volvo EWR130E

Nov standard

Bager na kolesih EWR130E ponuja izjemne zmogljivosti stroja, ovite v vodilni kompaktni paket v industriji. Taka kabina je običajna pri večjih bagrih na kolesih in zagotavlja vse udobje in vidljivost, ki jo pričakujete. Ne glede na to, ali delate v ozkih urbanih območjih, infrastrukturnih projektih, urejanju okolice, večnamenski stroj 12-14t postavlja nove standarde, kar zadeva okretnost in zmogljivost.

Lastnosti in prednosti

Kompaktna izbira

Pri EWR130E se lotite del, ki jih običajni bager ne more. Z novo zasnovo roke ima stroj najkrajši zadek (1,55 m) in spredaj (1,81 m) na trgu, kar zagotavlja večjo varnost in udobje pri delu v zaprtih prostorih. Nizka višina stroja v kombinaciji z optimiziranimi pritrdilnimi točkami na spodnjem okvirju olajša delo pri transportu stroja.

Občutite razliko

Operaterji imajo v EWR130E neoviran 360-stopinjski pogled okoli stroja. Nizka superstruktura in inteligentna zasnova protiuteži, pokrova in vrat izboljša vidljivost na zadnjem delu stroja. Tudi vidnost na desni strani stroja je najboljša v svojem razredu, kar je unikatno le za stroe Volvo.

Enostavno servisiranje

Zaradi preprostega servisiranja bo vaša naprava imela minimalen izpad. Do skupnih mazalnih mest in filtrov je enostavno dostopati za široko odprtimi vrati motorja, kar zagotavlja enostaven dostop do dnevnih servisnih kontrolnih točk. Poleg tega je vrtljivi AC kondenzator pritrjen z dvema prilagodljivima zapahoma, kar izboljšuje dostop do mreže in radiatorjev za lažje čiščenje in daljšo življenjsko dobo komponent.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: