Volvo P2820D ABG

En stroj, veliko rešitev

Nova generacija Volvo P2820D ABG je najbolj kompaktni finišer v seriji Volvo, ki je bil zasnovan tako, da zagotavlja največjo vsestranskost pri aplikacijah za asfaltiranje od majhnih do srednje velikih. P2820D ABG je opremljen z vsemi vodilnimi značilnostmi večjih kolegov v industriji, je nadarjen vsestranski izvajalec, ne glede na to, ali delate v središču mesta, dostopate do ozkih delovnih mest ali dokončujete popravila. Na enoto P2820D ABG računajte za enostavnost upravljanja, največjo vzdržljivost in izjemne rezultate asfaltiranja.

Lastnosti in prednosti

Pripravljen na trdo delo

Pri uspešnih operacijah je čas dela ključnega pomena in lahko računate, da bo P2820D ABG vedno trdo delal. Stroj je zasnovan tudi za hitro in enostavno rutinsko vzdrževanje, da je načrtovani čas izpadov čim manjši.

Volvo motor

Odkrijte popolno zmogljivost svojega finišerja z Volvo estrihi, ki zagotavljajo izjemno vsestranskost asfaltiranja in gladko, visoko kakovostno končno površino. Z lahkoto asfaltirate zahvaljujoč številnim naprednim funkcijam, ki temeljijo na generacijah izkušenj podjetja Volvo ABG in vam pomagajo doseči vrhunske rezultate.

Enostaven nadzor

Pojdite tja, kamor drugi finišerji ne morejo, z novo izvedeko P2820D ABG na gosenicah. Ta stroj je najbolj kompaktni finišer v seriji Volvo, ki je opremljen z vsemi vodilnimi značilnostmi večjih kolegov, vendar je zasnovan tako, da zagotavlja neprimerljivo vsestranskost v aplikacijah za tlakovanje majhnih do srednje velikih.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: