Volvo P2870D ABG

Poln tehnologije

Popolnoma novi Volvo P2870D ABG je najbolj kompakten finišer na kolesih v Volvovi paleti. Opremljen z vso kakovostjo in inženirsko odličnostjo, ki jo pričakujete od Volva, računate na P2870D ABG za enostavnost upravljanja, največjo čas delovanja in izjemne rezultate asflatiranja. S tesnim polmerom obračanja 2 metra in hitrostjo potovanja do 16 km / h P2870D ABG ponuja neprimerljivo vsestranskost v aplikacijah za asfaltiranje pri manjših in srednjih projektih.

Lastnosti in prednosti

Kompakten

Pojdite tja, kamor drugi finišerji ne morejo, s povsem novim kolesnim finišerjem P2870D ABG. Ta stroj je najbolj kompaktni finišer v seriji Volvo, ki je opremljen z vsemi vodilnimi značilnostmi večjih kolegov, vendar je zasnovan tako, da zagotavlja neprimerljivo vsestranskost v aplikacijah za asfaltiranje majhnih do srednje velikih projektov.

Volvo tehnologija

Na P2870D ABG lahko računate, da bo zagotovil vso kakovost in inženirsko odličnost, ki jo pričakujete od Volva. Stroj je opremljen z vrsto inteligentnih funkcij in tehnologije, ki vam pomagajo doseči izjemne lastnosti tlakovanja.

Enostaven nadzor

 

Prijavite se na E-novice

Ne zamudite ekskluzivnih ponudb

Novice, akcije in novosti na našem dvorišču

Prijavite se na E-novice

Ne zamudite ekskluzivnih ponudb