Volvo P8820D ABG

Poln tehnologije

Izkusite vrhunsko produktivnost tlakovanja. P8820D ABG je s 13-metrsko širino tlakovanja, visoko zmogljivim lijakom in zmogljivim Volvo motorjem velik stroj za velika dela. Ta tlakovci so z industrijsko priznanimi ravnmi udobja upravljavca in združljivi z vrsto visokozmogljivih estrihov. Finišer je zasnovani tako, da zagotavljajo izjemno kakovost in brezhibno delovanje.

Lastnosti in prednosti

Superiorna moč

Z P8820D ABG se z lahkoto lotevajte velikih projektov tlakovanja, z največjo širino tlakovanja 13 metrov in debelino tlakovanja do 300 mm. Prostornina lijaka 14,7 t in velik transportni predor omogočata tlakovanje 1 100 ton na uro.

Volvo motor

Finišerji Volvo so v industriji znani po tem, da zagotavljajo najvišjo raven udobja upravljavca, v P8820D ABG pa lahko operaterji uživajo v udobnih, varnih in produktivnih delovnih izmenah z intuitivnim upravljanjem, odlično vidljivostjo, inteligentnimi funkcijami in prostorno platformo.

Enostaven nadzor

Tlakovanje širine do 13 metrov je P8820D ABG združljiv s široko paleto visokozmogljivih estrihov, odvisno od vaših operativnih zahtev in želja. Z Volvo sistemom za hitro spenjanje, posebnimi profilnimi rešitvami in opcijskimi hidravlično krmiljenimi končnimi vrati lahko računate, da bo Volvo dosegel vrhunske rezultate tlakovanja.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: