Gumi gosenice

Nudimo vam visoko kvalitetne gumi gosenice znamke Camoplast-Taeryuk v različnih dimenzijah za vse svetovno priznane znamke mini bagerjev. Gumi gosenice so izdelane iz visoko kvalitetne gume, ki je bila posebej razvita za namen čim manjše obrabe.

Visoka kvaliteta in dve leti garancije na gosenice.

Alu rampe

Aluminijaste rampe za nakladanje gradbene, kmetijske in druge mehanizacije na tovornjake in prikolice. Za več informacij in pomoč pri izbiri ustreznih ALU nakladalnih ramp nas prosim kontaktirajte.

Pnevmatike

V naši specializirani delavnici izdelujemo različne priključke za stroje. Ekipa izkušenih strokovnjakov skrbno načrtuje vse faze nastanka priključka od samega začetka dizajniranja, do končne izdelave in montiranja priključka na vaš stroj. Vsi priključki so izdelani iz visoko kakovostnih materialov.

Platišča

Kot pooblaščeni prodajalci za vaš stroj skrbimo tudi po nakupu. Za to imamo v naši ekipi po celi Sloveniji razpršeno ekipo usposobljenih serviserjev, ki bodo znali odpraviti kakršnekoli težave na vašem stroju. Ponujamo vam tudi original rezervne dele ter konkurenčne rezervne dele po konkurenčnih cenah.

Kontakt

David Puc Balavto

David Puc

Prodaja

Gumi gosenice in nakladalne rampe

Tadej Čoha

Prodaja

Pnevmatike in platišča