Tiltrotator

za večjo funkcionalnost bagra

Tiltrotator nudi vašemu priključku novo dimenzijo in večjo funkcionalnost.  Omogoča neomejeno vrtenje priključka za 360 °, ki je povezan z njim, in nagib vašega priključka za 45 ° v dve smeri. 

  1. Večfunkcionalnost: Tiltrotator omogoča 360-stopinjsko vrtenje priključka, kar zagotavlja večjo svobodo gibanja. Omogoča natančno usmerjanje in pozicioniranje priključka na različnih kotih, kar povečuje učinkovitost dela. 

  2. Boljša dostopnost: Tiltrotator omogoča boljšo dostopnost do težko dosegljivih območij. Zaradi svoje vrtilne funkcionalnosti lahko bagri s rototiltom dosežejo ozke prostore, kot so rovi, jarke in okoli ovir, kjer je običajnim bagrom težje dostopati. 

  3. Povečana produktivnost: Tiltrotator omogoča neprekinjeno delo brez potrebe po nepotrebnem premikanju stroja. Zaradi večfunkcionalnosti in boljše dostopnosti se lahko izvajajo večje naloge v krajšem času. 

Tiltrotator na bagru ima številne prednosti, ki izboljšujejo njegove zmogljivosti, učinkovitost in prilagodljivost na gradbišču. Zaradi teh prednosti se rototilt uporablja v številnih gradbenih projektih, kjer je potrebna večja natančnost, dostopnost in produktivnost.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: