Volvo EC200E

20 ton odličnosti

EC200E je 20-tonski bager, namenjen doseganju izjemnih rezultatov v srednje težkih aplikacijah. Vsa zanesljivost in inženirska odličnost, ki jo pričakujete od Volva, je vgrajena v EC200E, trpežna zasnova, dolgi servisni intervali in enostavno rutinsko vzdrževanje pa pomagajo povečati čas obratovanja in ohraniti stroje v pogonu. Na voljo z vrsto trpežnih priključkov Volvo, ne glede na to, ali delate v gradbeništvu, komunalnih dejavnostih, gradnji cest in še več, bo EC200E popoln dodatek k vašemu lastnemu poslovanju ali kot del najemne flote.

Lastnosti in prednosti

Vedno pripravljen

Vsa zanesljivost in inženirska odličnost, ki jo pričakujete od Volva, je vgrajena v EC200E. Trajna zasnova, dolgi servisni intervali in enostavno rutinsko vzdrževanje pomagajo povečati čas obratovanja in ohranjajo stroje na mestu in delujejo po svojih najboljših močeh.

Naredite več

Povečajte produktivnost in dobičkonosnost s kombiniranjem EC200E z vrsto trpežnih priključkov. Povečajte svojo vsestranskost, dostopajte do več aplikacij in opravljajte raznovrstna opravila – vse to ob  odličnem nadzoru.

Preprosto Volvo

EC200E odlikuje vsa zmogljivost stroja, udobje upravljavca, skrb za okolje in varnost, ki jih pričakujete od Volva, skupaj s celovitim portfeljem storitev, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti vaše delovanje.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: