Volvo EC250E

Dobite več za vaš denar

Preverjena Volvo tehnologija združuje številne nove funkcije na novo izboljšanega EC250E in vam pomaga doseči nižje stroške. Z novim motorjem Volvo, hidravličnimi funkcijami in dodatnimi aplikacijami Dig Assist. Računajte, da bo ta bager na gosenicah zagotovil zanesljivost, zmogljivost in vodilno operatersko okolje, ki ga pričakujete od Volva,  vključno z izboljšanim dostopom do stroja, izjemno vidljivostjo, daljšimi servisnimi intervali, priključki in storitvami Volvo.

Lastnosti in prednosti

Manjša poraba

Novi in izboljšani EC250E je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki vam pomaga, da naredite več. Funkcije, vključno z novim Volvo motorjem, izboljšana hidravlika, funkcije s prednostjo pretoka in izbirne aplikacije Dig Assist zagotavljajo optimalno produktivnost, učinkovitost in zmogljivost za nižje stroške.

Preprosta odličnost

Vzdržljiv po obliki, novi EC250E je pripravljen na najzahtevnejše aplikacije. Stroj zagotavlja izjemno raven zanesljivosti vključno z samodejno regeneracijo motorja, okrepljenimi komponentami in zmanjšanimi zahtevami po vzdrževanju, lahko računate na EC250E, da bo kar najbolje izkoristil čas obratovanja, pri čemer bodo stroški vzdrževanja minimalni.

Iz stroja iztisnite več

Stroj svetovnega razreda je šele začetek tega, kako si Volvo prizadeva, da bi vam dodal vrednost v vašem delovanju. Naš portfelj storitev je zasnovan tako, da dopolnjuje zmogljivost vaše naprave in povečuje vašo donosnost.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: