Volvo EC300E

EC300E Ponuja več

V novi in izboljšani seriji EC300E se preizkušene Volvo tehnologije. Pridružuje pa se vrsta novih funkcij, ki vam pomagajo več, za manj. Novi Volvo motor, izboljšane hidravlične funkcije in izbirne aplikacije Dig Assist prispevajo k nižjim stroškom na tono. Z izboljšanim dostopom do stroja, vrhunsko vidljivostjo, podaljšanimi servisnimi intervali, priključki Volvo in storitvami Volvo, bager na gosenicah zagotavlja vso varnost, udobje, zanesljivost in zmogljivost, ki bi jo pričakovali od stroja Volvo.

Lastnosti in prednosti

Ekonomičnost

Novi in izboljšani EC300E je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki vam pomaga, da dsežete boljšo učinkovitost. Funkcije, vključno z novim Volvo motorjem, izboljšana hidravlika, funkcije s prednostjo pretoka in neobvezne aplikacije Dig Assist zagotavljajo optimalno produktivnost, učinkovitost in zmogljivost za nižje stroške na tono.

Odličnost

Oblikovno vzdržljiv, novi EC300E je pripravljen na najzahtevnejše aplikacije. Stroj zagotavlja izjemno raven zanesljivosti s funkcijami, vključno s samodejno regeneracijo motorja, okrepljenimi komponentami in zmanjšanimi zahtevami po vzdrževanju, lahko računate na EC300E, da bo kar najbolje izkoristil čas obratovanja, pri čemer bodo stroški vzdrževanja minimalni.

Od stroja dobite več

Stroj svetovnega razreda je šele začetek tega, kako si Volvo prizadeva, da bi vam dodal vrednost v vašem delovanju. Naš portfelj storitev je zasnovan tako, da dopolnjuje zmogljivost vaše naprave in povečuje vašo donosnost.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: