Volvo EC530E

50 ton odličnosti

EC530E je pravi 50-tonski bager. Ta stroj zagotavlja vzdržljivost in zmogljivosti, ki jih pričakujete od 60-tonskih bagrov, postavlja nove standarde za 50-tonski stroj in zagotavlja 25% večjo učinkovitost porabe goriva in 20% večjo produktivnost. EC530E je z revolucionarno elektrohidravliko nove generacije, izjemno zanesljivostjo in izjemnim udobjem upravljavca. Popoln partner za kopanje pri velikih obremenitvah, množično izkopavanje in pripravo velikega terena.

Lastnosti in prednosti

Superiorna moč

Predstavljamo vam EC530E, pravi 50-tonski stroj in nov bager velikosti za Volvo. Izjemne  moči in produktivnosti omogočajo, da je ta bager na gosenicah popoln partner za težko kopanje, množično izkopavanje in pripravo velikega terena.

Preprosto servisiranje

Dobrodošli v vrhunski kabini z vrhunskim udobjem za operaterja. Revolucionarna nova generacija elektrohidravlike s tehnologijo neodvisnih merilnih ventilov omogoča vrsto inteligentnih funkcij, ki dvignejo izkušnjo operaterja na nove ravni, vključno z načinom lezenja, prednostnimi funkcijami gibanja, zmanjšanim poskakovanjem in izbirnim upravljanjem udobja vožnje.

Enostaven nadzor

Ne glede na to, ali delate v stroju ali na stroju, funkcije, kot sta neprimerljiva vidljivost in tritočkovni desni dostop, pomenijo, da ste lahko prepričani, da so bile v vseh podrobnostih modela EC530E upoštevane najvišje ravni varnosti.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: