Volvo ECR35D

Zmagovalna kombinacija

Natančno opravljajte svoje delo v kompaktnem bagerju Volvo ECR35D, ki ima udobno kabino, preglednost in napredne, enostavne kontrole za optimizacijo produktivnosti strojevodje. V pametno zasnovanem stroju, opremljenem z dolgim seznamom standardnih funkcij za učinkovito delovanje in dolgotrajno delovanje, dostopajte do tesnih delovnih mest brez ogrožanja varnosti.

Lastnosti in prednosti

Volvo kvaliteta

Vzdržljivi priključki podjetja Volvo so bili izdelani posebej za zagotavljanje največje produktivnosti in dolge življenjske dobe v kombinaciji s stroji Volvo.

Ergonomska kabina

Vodilna v industriji prostorna kabina Volvo FOPS1 na vrhu, TOPS in ROPS se ponaša s preglednostjo, ergonomsko nameščenimi upravljalniki in odlično izolacijo pred vibracijami in hrupom.

Optimizirana učinkovitost

Za nižje stroške, večjo produktivnost  ECR35D združuje številne učinkovite funkcije. Način ECO vam omogoča, da izberete pravilno nastavitev stroja za trenutno delo za izjemno učinkovitost porabe goriva. Robustna zasnova in kakovostna oprema za kopanje zagotavljata trajnost in dolgoročno vrednost stroja. Samodejni prosti tek in samodejni izklop motorja zmanjšata motnje hrupa, porabo goriva, stroške vzdrževanja in upočasnijo amortizacijo vaše naprave.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: