Volvo ECR40D

Natančno delovanje

Izboljšajte varnost in zmogljivost pri vseh aplikacijah v kompaktnem bagerju ECR40D s kratkim zadkom, ki se ponaša s pametno zasnovo in naprednimi funkcijami za visoko raven udobja, zmogljivosti in vsestranskosti. Bodite bolj produktivni v različnih aplikacijah z enostavnim servisiranjem, prilagodljivostjo in večjo učinkovitostjo, skupaj za zagotovitev natančnega delovanja.

Lastnosti in prednosti

Optimizirana učinkovitost

Za nižje stroške, večjo produktivnost in največjo neprekinjeno delovanje na ECR40D združujejo številne učinkovite funkcije. Način ECO vam omogoča, da izberete pravilno nastavitev stroja za trenutno delo za izjemno učinkovitost porabe goriva in brez izgube zmogljivosti. Robustna zasnova in kakovostna oprema za kopanje zagotavljata trajnostno in dolgoročno vrednost stroja. Samodejni prosti tek in samodejni izklop motorja zmanjšata število obratovalnih ur, raven hrupa in stroške vzdrževanja.

Vedno usklajen

Izkoristite svojo napravo kar najbolje. ECR40D se popolnoma ujema s priključki, ki omogočajo neposredno in enostavno spreminjanje hidravličnih nastavitev s tipkovnice. Za večjo vsestranskost in neprekinjeno delovanje ima Volvo trajno paleto priključkov, tako da lahko dostopate do več aplikacij in učinkovito opravljate različna dela.

Kratek zadek

Ta kompaktni bager je zasnovan in izdelan za delo v ozkih prostorih in se lahko uporablja na več delovnih mestih, hkrati pa zmanjšuje tveganje za poškodbe stroja in okolice. Zaradi kratkega zadka in položaja valja na levi sta ECR40D prva izbira za delo v zaprtih območjih. 

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: