Volvo ECR50

Popolnost na kolesih

Brez zadka je ECR-generacija F odlična izbira za delo v zaprtih prostorih. Ta pravi 5t stroj ponuja vrhunsko stabilnost in najboljšo dvižno zmogljivost v svojem razredu. Z intuitivnimi in enostavnimi kontrolami se lahko operaterji hitro spoprimejo s strojem in enostavno delajo z različnimi priključki. Vzdržljiva oblika, enostavno servisiranje in druge pametne funkcije zagotavljajo nizke obratovalne stroške.

Lastnosti in prednosti

Poenostavljeno servisiranje

Porabite manj časa za vzdrževanje. 50-urni interval mazanja, enostavno dostopne servisne točke in pokrov motorja s širokim odpiranjem pomagajo čim bolj zmanjšati čas servisiranja. Patentiran večnamenski filter hidravličnega olja zagotavlja izjemno zaščito hidravličnega sistema.

Neprimerljiva zmogljivost

Težkega dela se lotite z samozavestjo in nadzorom. Z najboljšo dvižno nosilnostjo v svojem razredu je generacija F ECR50 pravi 5t stroj. Izjemna stabilnost in hidravlična moč prispevata k neprimerljivim zmogljivostim kopanja, nosilnosti in obremenitvi.

Enostavno upravljanje

Hitro in enostavno se spoprimete z ECR50F. Z intuitivnimi kontroli in 5-palčnim barvnim zaslonom operaterji ikoristijo enostavne menije. Z proporcionalnimi gumbi za upravljanje s konicami prstov, velikimi in enostavnimi pedali za vožnjo ter samodejnim dvostopenjskim potovanjem lahko z lahkoto dosežete natančno in učinkovito delo.

DOdatni priključki za vaš bager

Žlice

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hidravlična kladiva
D_A SILENCE 150DP

Nudimo vam hidravlična kladiva priznanega proizvajalca DandA.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: