Volvo R100E

POVEČAJTE PRODUKTIVNOST z vsakim tovorom

Izkoristite svojo naložbo kar najbolje s pomočjo varčnega togega prekucnika R100E, vašega partnerja za vse rudarske in kamnolomske namene. Tovorni prekucnik R100E znamke Volvo, ki ima kabino s certifikatom ROPS / FOPS, preizkušene varnostne sisteme in enostaven dostop za servisiranje.

Lastnosti in prednosti

E za ekonomičnost

Premaknite več tovora z manjšo porabo goriva zahvaljujoč najnovejši tehnologiji, vgrajeni v togi prekucnik R100E. Elektronska integracija med motorjem in menjalnikom zagotavlja vrhunsko zmogljivost pogonskega sklopa.

Polno naložen

Z resnično 95-tonsko nosilnostjo je R100E zasnovan tako, da naredi več. Zahvaljujoč kesonu v obliki obliki črke V s prostornino 60 m3 zagotavlja optimalno zadrževanje tovora in lahek iztres. Za dolgotrajno delovanje je keson izdelan iz jekla, odpornega proti udarcem in odpornosti proti obrabi. Izboljšajte produktivnost z našo politiko koristnega tovora 10-10-20.

Enostavno upravljanje

Uživajte v vrhunski kakovosti vožnje in udobju v robustnem R100E, ki je opremljen s spremenljivim hidravličnim vzmetenjem podvozja in viskozno nameščeno kabino za minimalne udarce ob tla in vibracije. Odziven krmilni sistem z nizkim naporom in geometrija v kombinaciji z vzmetenjem optimizirata okretnost z zmanjšanjem naslona na tesne ovinke. Z R100E težki tovori še nikoli niso bili tako enostavni.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: