Volvo R70D

Visoka produktivnost in nizki stroški obratovnja

Visoka produktivnost, vendar nizki stroški obratovanja, povsem novi togi demperji serije D prinašajo izjemno zmogljivosti, učinkovitost, zanesljivost in varnost v vseh rudarskih in kamnolomskih aplikacijah.

Lastnosti in prednosti

Opravite več ob manjši porabi goriva

Z dokazano tehnologijo, vgrajeno v toge demperje serije D, zmanjšajte svoje operativne stroške. Elektronska integracija med motorjem in menjalnikom zagotavlja vrhunsko zmogljivost pogonskega sklopa, kar ima za posledico gladko kakovost prestavljanja in dosleden zagon stroja. Za zmanjšanje izgube moči na pogonskem sklopu, hidravlika za zaznavanje obremenitve po potrebi dovaja hidravlični pretok.

Premaknite več tovora hitreje

Povečajte svoj dobiček z demperji serije D, izdelanimi za hitrejše in učinkovitejše premikanje materiala. Težki togi demperji so s kombinacijo konkurenčnega razmerja med močjo in težo, učinkovitim menjalnikom in optimalno porazdelitvijo teže zmanjšali čas vzrdževalne intervale.

Narejen za dolge delovne dneve

Izpolnite zahteve težkih delovnih mest z vzdržljivimi trdimi demperji serije D, ki dokazano zagotavljajo dolgotrajno zmogljivost. Sklop okvirja vključuje rezervo strukturne trdnosti, ki presega zahteve industrije. Močni in robustni trdi demperji so zasnovani tako, da imajo v mislih čas neprekinjenega delovanja, ki omogoča hiter in enostaven dostop do vzdrževanja, zahvaljujoč preprosti in nezapleteni zasnovi stroja.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: