Namensko izdelan za ravnanje z odpadki

Volvo bagerji na kolesih  so se v desetletjih izkazali kot večnamenski in zanesljivi stroji. Zasnovan na uspehu EW240E Handler, prihaja njegov manjši kolega EW200E MH. Obdelovalci materiala so zasnovani in izdelani v tovarni Volvo v Nemčiji in so posebej zasnovani tako, da zagotavljajo izjemne rezultate pri ravnanju z odpadki in recikliranju.

Lastnosti in prednosti

Več prilagodljivosti

Udobno delajte v prostorni kabini znamke Volvo, ki jo lahko dvignete in tako upravljavcem omogočite pogled iz 5 metrov nad tlemi. Za gladko delovanje pri delu na višini dvojno blaženi nosilci kabine zmanjšajo vibracije in hrup. Operaterji lahko dvignejo kabino in premikajo nosilce neposredno s krmilnih palic.

Prilagodite ga sebi

Za večjo storilnost konfigurirajte svojo napravo tako znotraj kot zunaj in vam jo dostavimo neposredno iz tovarne. Za večjo vidnost lahko vaš stroj opremite z Volvo Smart View ali enodelnim polikarbonatnim oknom z zaščitno folijo. Poleg tega lahko izbirate med roko gosjega vratu ali roko za razvrščanje, da boste vedno najbolje pripravljeni na svoje delo.

Več priključkov

Povečajte storilnost naprave z vrsto združljivih nastavkov, ki so na voljo neposredno v tovarni Volvo. Na voljo imate tudi vrsto storitev Volvo, zasnovane za zagotovitev največje donosnosti naložbe. Od originalnih Volvo delov in servisnih tehnikov podjetja Volvo do proaktivnega nadzora strojev in usposabljanja operaterjev – vse je na voljo na enem mestu.

DOdatni priključki za vaš bager

Grabeži
grabež_BG13.295

Za vas na Balavtu po meri izdelujemo vse vrste izkopnih in planirnih žlic. Ali dobavimo željeno.

Hitre spojke
quick coupler

Za vas izdelujemo tudi hitre spojke prilagojene vašemu priklopu na bagerju ali vam poiščemo in dobavimo željeno spojko.

B-Quick
b-quick

B-quick hitra spojka za hidravlične cevi. Spojka je bila v celoti izdelana na Balavtu.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: