Volvo L90H

učinkovito delovanje

S posodobljenim modelom L90H, opremljenim z inovativnimi funkcijami, povečajte storilnost in znižajte operativne stroške. Ponuja 3% več obremenitve pri prevračanju in 73 mm večjo dvižno višino, je vsestranski in hiter, s povečano največjo hitrostjo do 50 km / h , do 20% manjšo porabo goriva je nadgrajeni L90H popoln stroj za vse vrste del..

Lastnosti in prednosti

Manjša poraba

S stroškovno učinkovito rešitvijo kar najbolje izkoristite svojo naložbo. Pri Volvu se zavzemamo za zniževanje vaših operativnih stroškov. Zato smo dodelali srednje velike nakladalce serije H, da bi zagotovili do 20% večjo učinkovitost porabe goriva in optimizirali produktivnost.

Ergonomska kabina

Na vse izzive ni pripravljen samo stroj. Zaradi udobja in varnosti prostorne kabine Volvo je operater pripravljen na produktivno delovno izmeno.

Enostavno servisiranje

Najnovejša generacija nakladalnikov na kolesih Volvo razširja svoj že legendarni status s ponudbo nadgrajenega portfelja funkcij za izboljšanje delovanja. Od poenostavljene servisiranja do proaktivne podpore prodajalcem imate dostop do vsega, kar potrebujete za neprekinjeno delovanje naprave.

Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: