Volvo A45GFS

Večji, močnejši, hitrejši

Pripravite se na delo z zglobnim tovornim strojem Volvo A45G Full Suspension. Stroj, zasnovan za tovore v težkih terenskih operacijah, ponuja neprekinjeno produktivnost, preizkušeno Volvo tehnologijo in impresivno udobje, kar prispeva k trajnostnemu delovanju.

Lastnosti in prednosti

Polno vzmetenje

Sistem s polnim vzmetenjem zagotavlja vrhunsko udobje za operaterja, ki maksimizira vožnjo po težkem terenu in zmanjšuje raven vzdrževanja, ki je potrebno za vlečne ceste na gradbišču.

Dokazana kakovost

Zasnovan na preizkušeni platformi serije G, posodobljeni A45G FS vključuje vso edinstveno pionirsko tehnologijo Volvo, ki jo pričakujete od tovornega vozila s polnim vzmetenjem, in številne nadgradnje. Povečajte svojo produktivnost na tehnološki napredek, vključno z izboljšanimi hidravličnimi cilindri in izboljšano programsko opremo za upravljanje strojev.

 

Optimizacija

Volvo A45G FS je zasnovan posebej za zanesljivost in zmogljivost, ki ji ni para. Pri delu na težkih terenih A45G FS zagotavlja boljšo produktivnost in hitrost vožnje v primerjavi z drugimi prevoznimi stroji.
Zanima me več o stroju. Želim, da me kontaktirate na: